شرح الگوریتم اینستاگرام توسط آدام مسری

شرح الگوریتم اینستاگرام توسط آدام مسری

بالاخره شرح الگوریتم اینستاگرام و نحوه نمایش پست ها را به صورت عمومی منتشر شد. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت. آدام مسری ، از شرکت اینستاگرام دقایقی پیش در وبلاگ رسمی این شرکت به زبان ساده الگوریتم اینستاگرام را از زبان خود توضیح داد.

شرح الگوریتم اینستاگرام

یکی از بیشترین سوالاتی که ما می‌شنویم ، این است که الگوریتم اینستاگرام دقیقا چیست؟ موضوع مهم این جا است که خبری از تنها یک الگوریتم نیست و ما از چندین الگوریتم مختلف استفاده می‌کنیم که هر کدام وظیفه‌ای خاص را برعهده دارند.

از زمان معرفی اینستاگرام در سال ۲۰۱۰ که ما تنها یک پلتفرم ساده برای اشتراک‌گذاری تصاویر بودیم. روند نشان دادن محتوا به کاربران کاملا متفاوت شده است و به مرور و با محبوب‌تر شدن پلتفرم ، در سال ۲۰۱۶ ما متوجه شدیم که کاربران ۷۰ درصد از محتوای تولید شده در Feed خود را مشاهده نمی‌کنند. بنابراین ما برای هر بخش از برنامه‌ی خود (مانند Feed ، اکسپلور و اخیرا هم Reels) الگوریتمی جدا نوشتیم تا کاربران با توجه به علاقه‌ای که به پست‌ها نشان می‌دهند. بتوانند بهترین پست‌ها را تماشا کنند. در ادامه شرح الگوریتم اینستاگرام را ببینید.

چگونگی رتبه‌بندی پست و استوری در صفحه‌ی اصلی (Feed)

بخش Feed جایی است که بیشترین وقت در آن توسط کاربران صرف می‌شود. بنابراین ما نیز تمرکز زیادی را روی آن گذاشته‌ایم. در وهله‌ی نخست ، آخرین پست‌هایی که توسط افرادی که آن‌ها را دنبال می‌کنید ، به نمایش در می‌آید (البته استثناهایی مانند تبلیغات نیز وجود دارند).

سپس ما اطلاعاتی را در مورد پست منتشر شده جمع آوری می‌کنیم که به این اطلاعات به اصطلاح «سیگنال» می‌گوییم. سیگنال‌های زیادی برای آنالیز کردن وجود دارد و با توجه به مهم‌ترین سیگنال‌ها ، ما آن‌ها را برای کاربران بسته به برخی از موضوعات نشان می‌دهیم.

مهم‌ترین سیگنال‌ها
  • اطلاعات پست: این سیگنال‌ها شامل مواردی مانند میزان محبوبیت یک پست (میزان لایک) ،محتوای آن ، زمان انتشار ، موقعیت مکانی فرستنده و همچنین زمان ویدیو (اگر پست ویدیویی بود) می‌شوند.
  • اطلاعات در مورد فرستنده‌ی پست: این موضوع به ما نشان می‌دهد که یک شخص تا چه میزان برای کاربر جذاب است و کاربر تا چه میزان در چند هفته‌ی گذشته با او تعامل کرده است (لایک – کامنت ، ریپلای زدن دایرکت و مواردی از این قبیل)
  • فعالیت شما: اطلاعاتی مانند اینکه چند پست را معمولا لایک می‌کنید
  • سابقه‌ی تعامل با شخصی خاص: این موضوع به ما نشان می‌دهد که تا چه میزان علاقه دارید که پست‌های یک شخص خاص را مشاهده کنید. کامنت گذاشتن یک مثال خوب برای این سیگنال است

سپس ما به پیشبینی در مورد این که شما چه محتوایی را دوست دارید که مشاهده کنید ، می‌پردازیم و پست‌ها را به شما نشان می‌دهیم. هر چه بیشتر با پستی تعامل داشته باشید ، بعدا از آن شخص بیشتر خواهید دید. البته که در برخی موارد ما مداخلاتی را نیز انجام می‌دهیم. به عنوان مثال پیش از این ما استوری‌هایی که یک پست را درون خود قرار می‌دادند ، اهمیت نمی‌دادیم اما اکنون متوجه شدیم که کاربران این موضوع را دوست دارند. بنابراین دیگر این استوری‌ها را کمتر از بقیه به دیگران نشان ندادیم.

از طرفی دیگر هم طبیعتا پست‌هایی که باعث شود به شخص دیگری صدمه‌ای وارد شود ، طبق قوانین ما از پلتفرم حذف می‌شوند. اگر شخصی از این گونه پست‌ها زیاد به اشتراک بگذارد ، ممکن است که پس از یک مدت متوجه شود که توانایی به اشتراک گذاری پست و ویدیو از او گرفته شده است.

همچنین اگر اطلاعاتی غلط را به اشتراک بگذارید ، با این که پست شما پاک نمی‌شود اما به افراد کمتری نشان داده خواهد شد.

چگونگی رتبه‌بندی اکسپلور:

بخش اکسپلور به نیت یافتن پست‌های جدید برای کاربران تهیه شده است. در این بخش به شما پیشنهاد‌هایی از سرتاسر اینستاگرام داده می‌شود که ممکن است شما آن‌ها را دوست داشته باشید.

مانند همیشه ، بازهم از سیگنال‌ها برای پیشبینی علاقه‌مندی کاربران استفاده شده است. بنابراین پست‌هایی که لایک می‌کنید ، سیو می‌کنید یا برای دوستانتان آن را ارسال می‌کنید ، هر کدام یک سیگنال را به ما می‌دهد. ما سعی می‌کنیم تا در اکسپلور، پست‌هایی مشابه را به شما نشان دهیم. به عنوان مثال اگر پست‌های شخصی خاص را لایک کردید ، ما نگاه می‌کنیم که چه کس دیگری او را لایک کرده است. اینکه او به چه اکانت‌های دیگری علاقه نشان داده ، سپس آن اکانت‌ها را به شما نیز نشان می‌دهیم.

زمانی که ما به درک درستی از این موضوع رسیدیم ، آن‌ها را به ترتیب اولیت در بخش اکسپلور به شما نشان می‌دهیم.

سیگنال‌های موجود در بخش اکسپلور به شرح زیر هستند:
  • اطلاعات پست: در این بخش مواردی مانند اینکه چه قدر سریع این پست لایک خورده است یا چه میزان از افراد به آن علاقه نشان داده‌اند ، بررسی می‌شود.
  • سابقه‌ی تعامل با صاحب پست: معمولا شما در اکسپلور با صاحب پست تعامل نکرده‌اید اما اگر این کار را کرده باشید ، این یک سیگنال قوی به حساب می‌آید.
  • فعالیت شما: سابقه‌ی لایک ، سیو و به اشتراک‌گذاری پست‌ها توسط شما در اکسپلور مورد بررسی قرار می‌گیرد.
  • اطلاعات در مورد فرستنده‌ی پست: نسبت به چه تعدادی از پست‌های یک اکانت ، واکنش نشان داده‌اید.

از آن‌جایی که شما افرادی را که در اکسپلور مشاهده می‌کنید ، فالو نکرده‌اید ، بنابراین اگر موضوعی آزاردهنده را در اکسپلور مشاهده کنید ، تقصیر دوستانی است که آن عکس را لایک کرده‌اند. اگر هم که کلا کسی پستی را که دیده‌اید لایک نکرده است می‌توانید آن را از اکسپلور خود حذف کنید. اگر دقت کرده باشید ما هیچوقت به دلیل قوانین خود پست‌هایی که به عنوان مثال از دود و ویپ حمایت می‌کنند ، نشان نمی‌دهیم.

رتبه بندی بخش Reels:

بخش Reels ساخته شده است تا کاربران را سرگرم کند. بسیاری از عملکرد الگوریتم اینستاگرام برای نمایش دادن محتوا در این بخش ، مانند اکسپلور است با این حال ، تمرکز ما روی محتوای سرگرم کننده و خنده دار در این بخش است. بنابراین فیدبکی که از کاربران در این بخش می‌گیریم ، برای ما اهمیت زیادی دارد. سیگنال‌های موجود در این بخش موارد زیر هستند:

  • اطلاعات پست: اطلاعاتی مانند موسیقی استفاده شده درون یک ویدیو  و همچنین محتوای خود ویدیو با توجه به الگوریتم مشاهده‌ی پیکسل‌ها ، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
  • سابقه‌ی تعامل با صاحب پست: درست مانند اکسپلور معمولا شما در Reels با صاحب پست تعامل نکرده‌اید اما اگر این کار را کرده باشید ، این یک سیگنال قوی به حساب می‌آید.
  • فعالیت شما: سابقه‌ی لایک ، سیو و به اشتراک‌گذاری پست‌ها توسط شما در Reels مورد بررسی قرار می‌گیرد.
  • اطلاعات در مورد فرستنده‌ی پست: شهرت شخصی که پست را ساخته است در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرد.

قوانین ما درمورد پست نکردن محتوای خشونت آمیز یا توهین آمیز در این بخش نیز به قوت خود باقی است.

Shadow Ban شدن

کاربران زیادی ما را به Shadow Ban شدن یا نشان ندادن پست‌هایشان به دیگران ، متهم کرده‌اند. این اصطلاح زمانی استفاده می‌شود که ما نمی‌گذاریم افراد پستی را که شما به اشتراک گذاشته‌اید ، مشاهده کنند. متاسفانه ما تاکنون شرح الگوریتم اینستاگرام را نداده بودیم اما این موضوع در حال تغییر است. در نظر داشته باشید که ما در طول روز میلیون‌ها گزارش مختلف (ریپورت) از کاربران دریافت می‌کنیم. بنابراین ممکن است که خطا در بررسی برخی از ریپورت‌ها صورت بگیرد که هرچند این درصد خطا پایین است اما بازهم می‌تواند چندین هزار نفر را در بر بگیرد.

این موضوع که شما لایک و کامنت کمتری را نسبت به تعداد فالوورهای خود دریافت می‌کنید ، واقعیت دارد چرا که معمولا بیشتر افراد حتی پست‌های شما را نگاه نمی‌کنند و حتی Feed خود را نیز تا نصف بیشتر مشاهده نمی‌کنند. در حال حاضر برای رفع این مشکل ما در حال کار روی سیستم جدیدی برای خبردار کردن کاربران از پست‌های شما هستیم تا این مشکل کم‌تر از پیش شود و همچنین در تلاشیم تا پست‌های کمتری از کاربران را از اینستاگرام حذف کنیم. بنابراین منتظر شنیدن اخبار بیشتر از تیم ما باشید.

پیشنهاد می شود این مطلب را هم مشاهده کنید:

شایعه خارج شدن فیسبوک و اینستاگرام از حالت رایگان

چگونه محتوای به نمایش درآمده برای خود را شخصی سازی کنید؟

شما می‌توانید با استفاده از موارد زیر ، کاری کنید که محتوای به نمایش درآمده برای شما باب میلتان شود:

  • دوستان نزدیک (Close Friends) خود را انتخاب کنید: با این کار ، نه تنها استوری‌های شما برای قشری خاص و عزیز به نمایش در می‌آید، بلکه پست‌ها و استوری‌های دوستان نزدیکتان نیز برای شما اولویت پیدا می‌کنند. بنابراین آن‌ها را زودتر مشاهده می‌کنید.
  • Mute کردن کسانی که به آن‌ها علاقه‌ ندارید:  اگر نمی‌خواهید که کسی را آنفالو کنید اما تمایلی به مشاهده‌ی پست‌های او ندارید ، کافی است که این شخص را Mute کنید.
  • از گزینه‌ی Not Interested استفاده کنید: در تمامی بخش‌های اینستاگرام گزینه‌ای تحت عنوان Not Interested وجود دارد. بنابراین اگر از مشاهده ی پست‌های خواننده‌ی خاصی در اکسپلور خود خسته شده‌اید ، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید تا دیگر محتوای مشابه برای شما به نمایش در نیایند.

در این پست متن ترجمه شده شرح الگوریتم اینستاگرام که توسط مدیر این شرکت در وبلاگ رسمی نوشته شده است را قرار دادیم. امیدواریم که از این پست استفاده کافی را کرده باشید.

مطالب مرتبط

Password managers is safe

اپلیکیشن های مدیریت پسورد قابل اطمینان هستند؟

در سال های اخیر امنیت کاربران اینترنت با پیشرفت تکنولوژی و گسترش فضای مجازی بیشتر در معرض خطر قرار گرفته است. شرکت های بزرگ تکنولوژی و متخصصان امنیت انتخاب رمز عبور قوی با تعداد کاراکتر بیشتر و در نهایت فعال کردن رمز یکبار مصرف را به کاربران پیشنهاد دادند. اما انتخاب رمز عبور با تعداد […]

Crypto sec

نکات امنیتی برای محافظت از رمزارز ها که باید بدانید!

نکات امنیتی برای محافظت از رمزارز ها کلیدی‌ترین در معاملات و سرمایه گذاری‌های مرتبط با رمزارز ها است که امروزه رو به فراگیر شدن گام برمی‌دارند. در ادامه با فول سکیوریتی همراه باشید تا علاوه بر پاسخ به این سؤال‌ها به معرفی تعدادی از بهترین راه کارهای برای محافظت از رمزارز های بپردازیم. از کیف […]

wallet for crypto

انواع کیف پول ارز های دیجیتال

بیت کوین با نام تجاری “BTC” یکی از معروف ترین ارز‌های دیجیتال در ایران است که ارزش بالایی در بازار بین‌المللی دارد. سرمایه‌گذاری به صورت ارزهای دیجیتال چند سالی است که جای خود را در دنیای تجارت باز کرده و به سرعت در حال پیشرفت است. افراد زیادی شروع به سرمایه گذاری دربازار ارزهای دیجیتال […]

دیدگاهتان را بنویسید